Език: BG
Валута: BGN
 • USD
 • EUR
 • BGN
Добре дошли в нашия магазин!
Филтри

Категории с падащо меню

Новини

Ново! Ново! Ново!

Дата: 14 Сеп 2017

Какво представляват термодиректните етикети без силиконова хартиена подложка?

Непрекъснатите ролки с термодиректни етикети без силиконова хартиена подложка са най-новият консуматив, който много скоро можете да откриете в нашия магазин.

Силиконът се намира в горната част на тези етикети, така че ролката да се развива многo лесно, без да оставя остатъци от лепило в долната част на етикета. Може да се добави перфорация за отделяне на всеки етикет. Този етикет е еко продукт, тъй като няма хартиена подложка, което води до намаляване на отпадъците. Тъй като няма подложка, може да има повече етикети в ролка, което означава по-малко ръчен труд, по-малко опаковки и по-малко място за съхранение, което прави избора на този етикет икономически съобразно.

 1. Елиминирането на силиконовата подложка води до спестяване на разходи за материали, товари и складиране.
 2. Повишава се производителността, като се намалява времето, прекарано в управление и изхвърляне на използваните силиконови подложки и смяната на ролките за етикетиране. Колчеството на етикетите в една ролка се увеличава с около 40-50%.
 3. Намаляване на потенциалните наранявания на работното място, като се премахва опасността от хлъзгави отпадъци от силиконови подложки в склада.
 4. Опазване на околната среда чрез намаляване на потока от твърди отпадъци и свеждане до минимум на силикона в депата, което помага за постигането на корпоративни "зелени" инициативи за минимални отпадъци

-10% на всички продукти

Дата: 07 Авг 2017

Уважаеми клиенти,

Информираме ви, че
за периода  04.08. 2017г. - 14.08.2017г.


получавате ОТСТЪПКА - 10%

на всички продукти на склад от онлайн магазина.

На 21.07.17г. и 24.07.17г. онлайн магазина няма да работи!

Дата: 17 Юли 2017

Уважаеми клиенти/партньори,

Уведомяваме ви, че на 21.07.17г. и 24.0
7.17г.
онлайн магазина няма да работи.

Постъпили поръчки в този период ще се изпълняват след 25.07.17г.

Запитванията ще се обработват.

Повече никога избелели и скъсани етикети!

Дата: 13 Окт 2016

Dymo полипропиленови(PP) етикети

Какво е полипропилен -PP?


Полипропилен, наричан също PP, е материал от пластмаса, който е устойчив на вода, масла и химикали. Етикетите никога няма да се разкъсат, обезцветят или избледнеят. Водоустойчивостта гарантира, че етикетите ще издържат на вода и изключително висока (+ 80 ° С) или ниска (-30 ° C) температури. Друго основно предимство на ПП етикети е, че те могат да се използва с масла и мазнини.

Контрастният печат и гланц на PP етикети придава шик и луксозен вид на вашите продукти.

Кога трябва да се избере PP етикет?
 

Можете да използвате PP етикети както вътре, така и навън. Например за саксии за цветя, които са навън през цялата година. Етикетите от PP не избледняват на слънце, дъжд или при поливане на растенията. Етикетите от PP също така са идеални за хранително-вкусовата промишленост. Не само защото издържат на мокрене и са с контрастен печат, но и защото издържат на светло и придават лъскав вид на етикетите. Нашите PP етикети са подходящи за продължителна употреба, където трайността е задължителна.

 

 

Радиочестотни етикети

Дата: 12 Окт 2015

Най-масово използваните етикети, в  охраняеми пространства, са етикетите с радиочестотна идентификация.Такива етикети се използват от много сектори, като супермаркети, универсални магазини и специализирани пазари. 

 

Изграждането на радиочестотния етикет става сравнително лесно. Електроната част на етикета е позиционирана в долната му част и обикновено се апликира директно върху продукта чрез перманентно залепване. Спирала, която служи като антена е свързана с малък кондензатор. Заедно те сформират резонансна верига с външно поле на висока честота от около 8,2 MHz. Когато активиран етикет доближи пространството около детекторите (в почти всички случаи - изходите), радиоелектронният осцилатор активира алармата. Деактивацията на тази протекция става обикновено на касата при заплащане на продукта, чрез механично или електронно управление на електронната част на етикета. 

 

Радиочестотните етикети са само за еднократна употреба. За разлика от това, така наречените "Hard-Tags" са за многократна употреба. При много продукти, обувки например, радиочестотните компоненти се имплантират при производството на артикула и остават там до момента на продажба.

 

Материалът, използван за най-горния слой на етика, обикновено е хартия, но може да бъде още полиетилен или полипропилен. Необходимата информацията може да бъде нанесена от подходящ принтер. Може още да бъде предварително отпечатана от нас. Например: отпечатване на цветно лого на фирмата или гравиране на текст с Браиловата азбука.

 

 

Предимства:

 

 • Ниска цена
 • Възможността да се комбинира ценообразуването със сигурността в магазина

 

 

Недостатъци:

 

 • Обвързани са с минимален размер
 • Електронният осцилатор може да бъде манипулиран, до определена степен, от метални/магнитни предмети или електронни устройства

 

 

 

 

Source: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:CSVTCtPUm90J:www.zackl.org/index.php/rf-labeltech-as.html%3Flang%3D+&cd=1&hl=bg&ct=clnk&gl=bg
«1» Страница 1 от 1

Най-продавани

ЕТИКЕТИ ЗА МАРКИРАЩИ КЛЕЩИ, бели, 26mm X 12mm

Етикети за маркиращи клещи, едноредови, бели, 26mm X 12mm

Цена без ДДС: 0.99лв.
Цена с ДДС: 1.19лв.
Стандартни етикети BROTHER DK-11221 23mm X 23mm

Етикети Brother DK-11221, 23mm X 23mm, квадратни(съвместими)

Цена без ДДС: 8.99лв.
Цена с ДДС: 10.79лв.