Език: BG
Добре дошли в нашия магазин!
Филтри

Категории с падащо меню

Ново! Ново! Ново!

Дата: 2017-09-14

Какво представляват термодиректните етикети без силиконова хартиена подложка?

Непрекъснатите ролки с термодиректни етикети без силиконова хартиена подложка са най-новият консуматив, който много скоро можете да откриете в нашия магазин.

Силиконът се намира в горната част на тези етикети, така че ролката да се развива многo лесно, без да оставя остатъци от лепило в долната част на етикета. Може да се добави перфорация за отделяне на всеки етикет. Този етикет е еко продукт, тъй като няма хартиена подложка, което води до намаляване на отпадъците. Тъй като няма подложка, може да има повече етикети в ролка, което означава по-малко ръчен труд, по-малко опаковки и по-малко място за съхранение, което прави избора на този етикет икономически съобразно.

  1. Елиминирането на силиконовата подложка води до спестяване на разходи за материали, товари и складиране.
  2. Повишава се производителността, като се намалява времето, прекарано в управление и изхвърляне на използваните силиконови подложки и смяната на ролките за етикетиране. Колчеството на етикетите в една ролка се увеличава с около 40-50%.
  3. Намаляване на потенциалните наранявания на работното място, като се премахва опасността от хлъзгави отпадъци от силиконови подложки в склада.
  4. Опазване на околната среда чрез намаляване на потока от твърди отпадъци и свеждане до минимум на силикона в депата, което помага за постигането на корпоративни "зелени" инициативи за минимални отпадъци

Най-продавани

Бяла непрекъсната хартиена лента Brother DK-22205, 62mm x 30.48m

Бяла непрекъсната хартиена лента Brother DK-22205, 62mm x 30.48m

Цена без ДДС: 11.90лв.
Цена с ДДС: 14.28лв.
Термодиректни етикети, 62mm x 29mm /1/ 875бр., Ø30mm

Термодиректни етикети, 62mm x 29mm /1/ 875бр., Ø40mm

Цена без ДДС: 10.58лв.
Цена с ДДС: 12.70лв.